Kalkulator: Så høyt blir barnet!

Regn ut barnets høyde som voksen

Det er flere måter du kan anslå barnets endelige høyde på. Den som gir det mest vitenskapelige inntrykket, er den såkalte midparentale høyden. Da legger man sammen mor høyde og fars høyde i centimeter og trekker fra 10 og deler på to for jenter, eller legger til 13 og deler på to for gutt. Det er den metoden som er brukt i denne kalkulatoren.

eller

 
cm
 
cm


Se ditt barns høydeutvikling!

Legg til ett eller flere høydemål for å se utviklingen i forhold til snittet.
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm
cm

Er barnet ditt høyere eller lavere enn de andre barna i barnehagen? Betyr det at det vil vare, eller skyldes det bare at barn vokser i rykk og napp?
Les mer om hvordan du kan regne deg fram til ditt barns høyde

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden