hei usikker

Skrevet av Kommentar::hei usikker 27.01.2011 15:35:58
heihei, eg er 20 år og fekk mitt første barn når eg var 17. vi begge lurte på og ta vekk, pga at eg hadde ikkje ferdi utdannig han var lærling og økonomien var ikkje den beste. men vi beoldt de og de er eg utruli gla for i dag. gutten vår kunne ikkje ha blitt meir perfekt enn de den er.. hadde ikkje klart meg uten han.. eg blei ferdi med utdanning og han er ferdi som lærling og vi har de supert i lag. er ikje så dyrt som vi hadde forestilt oss heller. no venter vi ei jente i juni (planlagt) og vi berre gleda oss:) so hadde eg vert deg hadde eg beholdt ongen og tatt resten av utdanning:) tøft men du klarer de om eg klarer de:))

Tilbake til artikkelen

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden