<3

Skrevet av Kommentar::Nemi 19.07.2011 19:29:43
På fredag 22.07 er jeg 30 uker på vei!!
Da er det bare ti uker igjen til termin og ti uker +/- 2 uker til babyen kommer. Kjenner masse liv og nyter det hver gang.
Er en utrolig opplevelse!!
Har kjøpt inn de små tingene men ikke de store tingene og vogn ennå. Det blir nok ikke før i august siden jeg har termin 03.10.11.
Vi bestemte oss for å vente me å vite kjønn til ungen kommer da vi var på ultralyd i april, så er mange som har forskjellige meninger om hva som kommer. I begynnelsen trodde jeg at det var gutt, men nå tror jeg mer og mer at det er ei jenta.
Men uansett hva som kommer, så gleder vi oss.
Det viktigste er at h*n er frisk og har ti fingrer og ti tær :)
Blir den beste bursdag og julegaven i år og noen sinne!
Endelig ska jeg få min egen lille familie.
<3 Skatten vår <3

Tilbake til artikkelen

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden