Førstefødene

Skrevet av Kommentar::Mariel Wick 06.02.2011 21:27:36
Hei. . Er gravid med mitt første barn :) Uke 31 nå, dette er spennede å skummelt på en gang.. Gruer meg til fødsel, ikke selve fødselen . Men om det skjer noe om alt går bra osv osv.! Kjenner dt kunne vært godt å ha min mamma her, men hun bor desverre 150 mil unna. Skremmer meg å gå alene uten mor... Men har en fantastisk mann, men såklart noen ting han ikke forstår seg på. Men han prøver så godt han kan :) Er helt ny her inne på babyverdnen så hyggelig å komme i kontakt med noen andre her :)

Tilbake til artikkelen

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden