Til "Usikker"

Skrevet av Kommentar::M 22.01.2011 01:59:21
Oi, så utrolig gøy! Du er heldig. Det er virkelig en gave, og du er kjempeflink! Jeg syntes absolutt du skulle beholde den - det er MANGE som klarer seg kjempefint gjennom studiene med et barn. Du blir sett på som sterk hvis du klarer utdannelse mens du får et barn! Hehe..
Du er sterk, og klarer det du vil klare.
Jeg syntes ikke du skulle la økonomi påvirke dette valget. Norge er et land der man får masse støtte. Når du holder dette barnet i armene dine seinere, så tror jeg ikke du ville latt økonomi bety noe fra eller til. Det er klart at du kan få barn igjen seinere, men aldri dette barnet - tenk så spesiell akkurat hun/han er.
Selv om det er lite, er det allerede bestemt (DNA i cellene) hvilken øyenfarge hun/han skal ha, hårfarge, smilehull (?) osv...
Et fritt valg du må tenke nøye gjennom!:)
Føler med deg, sterke kvinne!

Tilbake til artikkelen

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden