Til Usikker

Skrevet av Kommentar::Jenta_20 03.02.2011 11:36:34
Hei:) Er akkurat i samme situasjon, akkurat nu så fullfører jeg siste året på videregående og har akkurat søkt på høgskolen. Vi venter barn i slutten av juli, også håper jeg da å begynne på høgskolen i august, på skolen får du stipend + lån og hvis du er i arbeid akkurat nu sånn som jeg er så kan du søke om foreldrepenger hvis du har hadd inntekter over 75000 de siste 10 mnd. Jeg skal ta bebisen med på skolen, det fikk jeg lov til, så lenge jeg har den daglige omsårgen får ungen, så kan jeg få foreldre penger. Samboer min er i arbeid, så jeg tviler ikke på at det skal gå bra økonomisk. Så hvis du er enda i tvil, ikke vær det, for du klarer det du vil klare:)

Tilbake til artikkelen

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden