Fingre og tær

Skrevet av Kommentar::Bettibaluba 20.09.2011 20:59:36
Tviler ikke på at datteren din er skjønn, og at ingen hånd eller fingre kunne gjort henne mer perfekt. Likevel må jeg si meg enig med Nemi; jeg ønsker jo i utgangspunktet at barnet mitt skal ha alle fingre og tær, fordi det er veldig praktiske kroppsdeler. Det er ikke dermed sagt at det er det viktigste for meg. MEN jeg vil understreke at jeg heller ikke ønsker for mine barn, at de skal fødes med færre fingre og tær enn alle andre.
Morsomt å se den voksende magen, forresten:)

Tilbake til artikkelen

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden