9 uker i dag =)

Skrevet av Kommentar::<3 31.01.2011 19:13:38
Er 9 uker i dag :)
Jeg synes også at tiden går tregt! :/
Men på en måte er det jo greit, får sove lenge flere mnd til og slipper å planlegge så mye :) Må bare nyte det sånn som vi har det nå. Selv om jeg egentlig skulle ønske vi var i april sånn at vi får vite kjønn :) Har så lyst til å handle ting og tang til babyen :)

Vi er bra heldige som venter barn :)
Til usikker, behold barnet :) Penger ordner seg. Går ann å arve/låne klær, barnevogn osv om dere vil. Familie vil støtte dere =)

Tilbake til artikkelen

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden