Del din fødselshistorie på Babyverden!

Illustrasjonsfoto: iStock

Illustrasjonsfoto: iStock 

Hvordan var fødselen din? Fin? Dramatisk? Gikk det bedre enn fryktet? Rakk du fram til sykehuset? Valgte du å føde hjemme? Vi vil gjerne høre din historie!

Hvert barn og hver fødsel er unik og et like stort mirakel hver gang. Ingen fødsler er like – heller ikke når det er samme kvinne som føder. I Babyverden er vi heldige - mange sender inn sine historier - og på den måten får Babyverdens lesere innblikk i mange opplevelser.

Vil du dele din historie med andre her på Babyverden? Send inn fødselshistorien på e-post til babyverden@sandviks.com og legg gjerne ved et bilde av det nyfødte barnet eller deg under fødselen.

Vi publiserer ikke navn i fødselshistoriene om dere ikke selv skriver dem inn i historien. Babyverden forbeholder seg rettigheten til å redigere og refusere innsendte bidrag. 

Send inn - vi gleder oss til å lese!

Her kan du lese hundrevis av fødselshistorier!Oppdatert 15.11.2016

Legg inn en kommentar
 
 
 
 
bokstaver igjen
Antall kommentarer: 1
endelig kom den nydelige lille bror
Skrevet av Narges 28.11.2015
Han nydelige gutten født rett jeg ankommet på sykehuset. Jordmoren kunne ikke flytte meg til fødeavdelingen pga fødselen var i gang da jeg kom til sykehus. Jeg har født i rommet at gravide får undersøkelse. Men hvis jeg ikke forte meg litt skulle føde i bilen, sa jordmoren. Pappa og store dattera mi var glad da møt lille bror. Lille bror kalte han jeg og pappa. Vi skulle at dattera mi på 4 år bli stølt å Være sore søster for lille broren sin.
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold


 

 

 

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden