Dette sier stjernene om ditt barn!

Illustrasjon: Shutterstock

Illustrasjon: Shutterstock 

Fødselsdagen er stor og viktig både for barnet og familien, men datoen sier også mye om barnets personlighet, styrker og svakheter.

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

– Et horoskop er et stjernekart over stjernenes posisjon på tidspunktet en person ble født. Vi astrologer har laget disse tolv stjernetegnene for å lettere gi en pekepinn for hva som kjennetegner mennesker født i de forskjellige tegnene, forklarer astrolog Henning Hai Lee Yang, som driver nettstedet Babyhoroskop.com.

Dette er de tolv stjernetegnene: væren, tyren, tvillingene, krepsen, løven, jomfruen, vekten, skorpionen, skytten, steinbukken, vannmannen og fiskene.

Henning Hai Lee Yang. Foto: privat– Ved å studere og analysere dette stjernekartet, kan man komme frem til personens livsløp. Vi astrologer mener at planetenes bevegelser påvirker livet, og dermed blir horoskopet et viktig verktøy for å se ens livsterreng og utvikling, forklarer Yang.

Et personlig horoskop med håndanalyse skal ifølge Yang ha 99,99 prosent treffsikkerhet.

Kjønn kan virke inn
Når Yang og andre astrologer skal sette opp det de kaller vestlige horoskoper, passer de på at de er kjønnsnøytrale. Det fordi likestillingen står så sterkt i vestlige land. I det kinesiske systemet er det derimot veldig nøye om det lages til gutter eller jenter. Men der bruker man også en annen inndeling med dyr. For eksempel er 2017 hanens år.

Les også:

Astrokids

Finn ditt kinesiske horoskop!

Har du en ape eller gris i hus?

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stjernetegn i familien
Er man født helt i begynnelsen eller slutten av et stjernetegn, påvirkes man av begge tegnene i ulik grad. Men er man akkurat på skillet, er det det begynnende tegnet som teller mest.

– Man vil gjenkjenne en viss likhet mellom mennesker født i samme tegn, enten de er i familie med hverandre eller ikke. Men for å se mer av forskjellene og likhetene, må man gå mer i dybden i horoskopet til den enkelte, sier Yang.

Noen stjernetegn er mer kompatible enn andre, både i kjærligheten, vennskap og i forholdet mellom foreldre og barn.

– Det er naturlig å tro at noen foreldre har det meget godt med sine barn fordi de rett og slett passer sammen stjernetegnmessig. I andre tilfeller vil det være motsatt. Det som er morsomt, er at vi kinesere passer på å føde barna våre i det riktige dyretegnet i forhold til oss selv, altså et tegn som er kompatibelt, sier Yang.

Les også:

Tenk over hvordan du beskriver barnet ditt!

Ikke push barnet for mye!

Har vi som foreldre gjort noe feil?

Fellestrekk for så mange mennesker?
Skeptikere har alltid hevdet at det er umulig å si noe om enkeltmennesker basert på en inndeling av tolv ulike personlighetstyper, og at det finnes noe alle kan kjenne seg igjen i i ethvert stjernetegn. Det er ikke Yang enig i.

– Jeg tror ikke det. Jeg er tvilling, og deler fremtredende trekk med andre tvillinger, for eksempel at vi liker å kommunisere og har det gøy med det vi gjør. Andre tegn, for eksempel Steinbukker, vil alltid være gravalvorlig når de gjør noe. Barn og voksne innen samme tegn vil alltid ha sammenfallende måter å oppføre seg på, sier han.

Yang forteller at han har vært opptatt av stjernene siden han ble født. Han er tvilling, men også okse i det kinesiske systemet. Det skal gjøre ham til en skikkelig nysgjerrigper og en handlingens mann. Han er i stor grad selvlært innen astrologi, men har også fått mye fra sin far.

Ingen stjernetegn er bedre enn andre
Siden det til dels er mulig å planlegge graviditeter, og dermed barns fødselstidspunkt, er det jo spennende å tenke på om det er noe tidspunkt som er bedre enn andre å bli født på. Tidligere ble flest barn født på våren, mens det nå er sommerbarn som topper statistikken. Men er det bedre å være kreps enn for eksempel skytte?

– Nei, jeg tror ikke det. Alle har sine sterke rider. Alle som er født inn i denne verden har mange talenter som kan komme til nytte. Det er ingenting som går til spille, avslutter Yang.

Spent på om beskrivelsen av stjernetegnet passer til barna dine? Ta en titt da vel!

Væren (21. mars til 20. april)

 

 

 

 

 

 

Tyren (21. april til 21. mai)

 

 

 

 

 

 

Tvillingene (22. mai til 20. juni)

 

 

 

 

 

 

Krepsen (21. juni til 22. juli)

 

 

 

 

 

 

Løven (23. juli til 22. august)

 

 

 

 

 

 

Jomfruen (23. august til 22. september)

 

 

 

 

 

 

Vekten (23. september til 23. oktober)

 

 

 

 

 

 

Skorpionen (24. oktober til 21. november)

 

 

 

 

 

 

Skytten (22. november til 21. desember)

 

 

 

 

 

 

 

Steinbukken (22. desember til 19. januar)

 

 

 

 

 

 

Vannmannen (20. januar til 18. februar)

 

 

 

 

 

 

Fiskene (19. februar til 20. mars)

http://www.babyverden.no/Gravid/Diverse/Navn/Haper-Bjornstjerne-vil-bare-navnet-sitt-med-stolthet/


Oppdatert 21.12.2016
annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.enqueueAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.enqueueAd('d6_annonsorinnhold');

Legg inn en kommentar
 
 
 
 
bokstaver igjen
Antall kommentarer: 2
ikke overtroisk
Skrevet av Lena 30.12.2016
Jeg fikk nyhetsbrevet på mail og øverst lå en artikkel om viktigheten av å kjenne liv. Hm, tenkte jeg, det er bra! Husket også at jeg har lest noen forskningsartikler om dette. Så kom litt om epidural, fødselshistorier, en litt useriøs, men sikkert morsom test om forholdet. Så kom denne der det står "Datoen (barnet er født) sier også mye om barnets personlighet, styrker og svakheter." Da kollapser ALL seriøsitet, og jeg gidder ikke gå inn og lese noen andre artikler. Ingen tror vel på dette???
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold
tvilling
Skrevet av tvilling 04.11.2014
Tvillingene er fra 22 mai til 21 juni. Ikke 20!!!
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold


 

 

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden