Du er en god mamma!

Illustrasjonsfoto: Shutterstock

Illustrasjonsfoto: Shutterstock 

Det er lett å føle seg utilstrekkelig som mamma. Derfor deler vi denne listen med deg. For du er virkelig en god mamma!

Artikkelen fortsetter under annonsen
 
ADTECH.config.placements['d4_netboard'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d4_netboard_mobil', min: 0, max: 579 },{ id: 'bv_d4_netboard_tablet', min: 580, max: 1199 },{ id: 'bv_d4_netboard_desktop', min: 1200, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d4_netboard');

Til mammaen som ammer: Bra jobba! Det er virkelig en fantastisk gave du gir babyen din, uansett hvor lenge du klarer å fortsette. Du er en god mamma!

Til mammaen som gir babyen morsmelkerstatning: Er det ikke utrolig hva man får til? Før ville barn av mødre med lite eller ingen melk lide, men nå? De har det helt fint takket være erstatningen! Du er en god mamma!

Til mammaen som bruker tøybleier på babyen: Store myke romper er bare så søte, og økonomivennlige. Du er en god mamma!

Til mammaen som bruker engangsbleier: Utrolig hvor mye de bleiene kan holde på. Og så deilig å slippe å bekymre seg for lekkasjer og ekstra klesvask. Du er en god mamma!

Les også:

10 ting du ikke sier til en guttemamma

Hva mamma egentlig mener

Du vet du er småbarnsmamma når...

Til mammaen som er hjemme med barnet: Det er mye jobb å ta vare på et lite barn hele dagen, men å være til stede med barnet ditt de første årene må være fantastisk! Du er en god mamma!

Til mammaen som jobber: Det er bra at du fremdeles kan gjøre karriere, du er et godt forbilde for barna dine på mange måter! Du er en god mamma!

Til mammaen som tyr til ferdigmat hele uken fordi hun er for sliten til å lage mat eller handle: Du sørger for at barna dine får mat, og de klager nok heller ikke! Noen ganger kan røde bokser med bokstaven M på være det som sørger for at du beholder vettet! Du er en god mamma!

Til mammaen som lager hjemmelaget mat til frokost, lunsj og middag hver dag hele uken: Supert! Riktig næring er viktig, og de lærer å like sunn mat fra de er små. Da er sjansen for at det varer hele livet stor. Du er en god mamma!

Til mammaen som har barn som sitter stille og oppfører seg pent på restaurant: Kudos, det krever mye å bevare roen med barn på et sted de ikke kan løpe rundt. Du er en god mamma!

Til mammaen til smårollingen som har et sinneanfall i butikken: De velger alltid det verste stedet når de får slike utbrudd, ikke sant? Vi har alle vært der… Du er en god mamma!

Les også:

Slik blir du en bedre mamma i år

Til alle mødre: unn deg en pause!

Til mødre som dømmer andre mødre for noen av disse tingene? Glasshus, min venn, glasshus!

Teksten er gjengitt med tilatelse fra bloggeren Beautyfully BellaFaith.

Vil du dele din ros til gravide eller (nybakte) mammaer? Bruk kommentarfeltet under!Oppdatert 10.06.2015
annonsebilag
 
ADTECH.config.placements['d5_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d5_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d5_annonsorinnhold');
 
ADTECH.config.placements['d6_annonsorinnhold'] = { responsive : { useresponsive: true, bounds: [{ id: 'bv_d6_annonsorinnhold', min: 0, max: 9999 }] }, params: { target: '_blank' } }; ADTECH.loadAd('d6_annonsorinnhold');

Legg inn en kommentar
 
 
 
 
bokstaver igjen
Antall kommentarer: 2
Takk!
Skrevet av Signe 27.06.2013
Takk, skal lagre denne sida og dra den fram når jeg trenger den.
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold
Yes
Skrevet av Katja 26.05.2013
Endelig en artikkel som gir positivitet og ikke dårlig samvittighet.Så lenge du gir kjærlighet og omsorg så er du det beste for barnet ditt:-)
Legg inn en kommentar | Rapportér upassende innhold


 

 

Sjefredaktør: Karine Næss Frafjord
Fagredaktør: Maren Eriksen
Journalist: Janet Molde Hollund
Forumansvarlig: Tamara Nygård

RSS-feed Aktuelt fra Babyverden.no
Kontakt: babyverden(a)sandviks.com

Babyverden.no arbeider etter Vær Varsom- plakatens regler for god presseskikk og følger redaktørplakaten.


tilbyr veiledning gjennom Babyverden.no og Familieverden.no, og rett bok til rett tid gjennom Goboken. Eller sagt på en annen måte: Vi hjelper barn og foreldre å utvikle seg sammen. Vi utgir også Svangerskapsboken, Spedbarnsboken og Fødselsboken som deles ut gratis til alle gravide og småbarnsforeldre i Norge.

Copyright © 2001-2016 Babyverden.no - Kopiering av materiale fra Babyverden.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Babyverden.no bruker informasjonskapsler (Cookies). Her kan du lese mer om vår bruk av informasjonskapsler(cookies) på Sandviks og Babyverden sine siter

Til toppen av siden